Handlevogn: 0 items
Valutaer:

Personvern

Så langt vi vet, er du veldig opptatt av bruken av og offentliggjøring av dine personlige opplysninger. Vi er veldig takknemlige for tilliten til vår forsettlige og følsomme håndtering av dette problemet, utsagnet vil beskytte personvernreglene dine.

Personvernregler

1. Vi sikrer at dine personopplysninger er trygge og effektive, og dine personopplysninger vil kun bli brukt hvis vi tilbyr tjenester for deg eller utfører aktiviteter knyttet til denne prosessen.

2. Hvis vi bruker informasjonen din i ikke-relaterte tjenester eller andre aktiviteter, mottar vi forhåndsgodkjenning.

3. Vi samler personlig informasjon på en rettferdig og åpen måte, vi garanterer at de ikke vil være urimelige brukere av inntrengere.

Tekniske data og informasjonskapsler

Når du besøker en av våre nettsider eller bruke våre mobile applikasjoner, automatisk samle visse tekniske data som type operativsystem (f.eks. Windows eller Mac OS) og nettleser (f.eks. Firefox, Internet Explorer eller Safari) som brukes, din leverandør Internett-tjenester, din IP-adresse eller, om nødvendig, nettsiden adressen som ledet deg til å besøke vår nettside. Du vil også motta et automatisk varsel hvis du åpner nyhetsbrevet eller klikker lenken i vår bulletin. Vi bruker informasjonskapsler, pikselkoder, lokalminne, skript og lignende teknologier for å gi brukerne en optimal opplevelse, spore statistikk og kunne samle din mening, blant andre. Lær mer om informasjonskapsler og lignende teknologier, og hvordan du melde deg av visse bruksområder av data som samles inn gjennom disse mekanismene i vår informasjonskapsel som er tilgjengelig på våre nettsteder og våre applikasjoner.

Hvordan samler vi personopplysninger

Vi kan få dine personlige opplysninger på flere måter, for eksempel når du kjøper et produkt eller en tjeneste på nettet eller i våre butikker, mens du oppretter en opplæringsplan og registrere sine kjøres gjennom sensoren utstyr å bære når du importerer data fra en applikasjon RunKeeper eller programmer eller tjenester fra en eller våre partnere eller tredjeparter, når du deler personlige preferanser, erfaringer og meninger med oss ​​på internett eller gjennom sosiale medier, når du kommuniserer med oss ​​via e-post, internett og sosiale medier, når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev, fyll ut skjemaet registrering eller medlemsregistrering, eller om du deltar i en av våre fysiske tester eller målinger eller i en av våre konkurranser. Vi kan også få personlig informasjon fra våre konsernselskaper eller en av våre partnere. For eksempel, når du registrerer deg i en partners tjeneste og er enig i at de kan dele dine ASICS personlige data. Hvis du ikke vil at vi skal bruke personlig informasjon fra våre partnere, kan du gi oss beskjed.

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller forespørsler angående denne personvernerklæringen eller informasjon, vennligst kontakt oss!

Tilbake
Copyright © 2020 www.gellethalskosalg.com. Powered by Asics Salg
IP-addressen din er: 75.101.220.230